زمان جاری : یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 2:34 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 12
نویسنده پیام
saniya آفلاین


ارسال‌ها : 50
عضویت: 22 /4 /1392
سن: 13

تشکر شده : 2
طرز تهیه ی پلو قارچ باریحان
مخلوط قارچ با ریحان به همراه سبزیجات دیگر و سویاسس طعمی متفاوت و جدید



را به وجود می‌آورد. هم چنین این غذا کاملاً گیاهی بوده و مناسب برای دوستان



گیاه‌خوار می‌باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پلو قارچ با ریحان آشنا



می‌شوید.







مواد لازم برای 2 نفر



برنج : 2 پیمانه





قارچ : 1 پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده





سیر : 1 حبه، ریز شده





فلفل سبز یا قرمز: 1 تا 2 عدد، ریز شده





پیاز : 1 عدد، کوچک و ریز شده





فلفل دلمه سبز : 1 عدد کوچک و خرد شده





سویا سس : 1 تا 2 قاشق غذاخوری





لوبیا سبز پخته : 4 تا 5 عدد، بلند خرد شده





برگ تازه ریحان : 15 عدد





نمک و فلفل به مقدار لازم









روش تهیه



مرحله 1 - در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن بیفزایید. تفت دهید تا نرم



شده ولی رنگ آن عوض نشود.







مرحله 2 - سیر و فلفل ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سیر کمی عوض



شود.







مرحله 3 - لوبیا سبز، فلفل دلمه و قارچ‌های دو نیم شده یا چهار قاچ شده را افزوده



و با حرارت ملایم تفت دهید تا وقتی قارچ‌ها نرم شوند. نمک، فلفل و سویا سس را



نیز بیفزایید و در آخر برگ‌های ریحان را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.







مرحله 4 - برنج را به روش دلخواه خود پخته و دم کنید.







مرحله 5 - برنج را در ظرف یا دیس مورد نظر کشیده، مخلوط قارچ را روی برنج دهید



و سرو نمایید.

امضای کاربر : زبـــان ســـــرخ،

سر ســــبز مــــی دهـــد بر بـــاد...
چهارشنبه 02 مرداد 1392 - 18:40
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

theme designed for MyBB | RTL by MyBBIran.com