زمان جاری : یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 2:34 قبل از ظهر
تعداد بازدید 12
|
نویسنده |
پیام |
saniya
ارسالها : 50
عضویت: 22 /4 /1392
سن: 13
تشکر شده : 2
|
طرز تهیه ی پلو قارچ باریحان
مخلوط قارچ با ریحان به همراه سبزیجات دیگر و سویاسس طعمی متفاوت و جدید
را به وجود میآورد. هم چنین این غذا کاملاً گیاهی بوده و مناسب برای دوستان
گیاهخوار میباشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پلو قارچ با ریحان آشنا
میشوید.
مواد لازم برای 2 نفر
برنج : 2 پیمانه
قارچ : 1 پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده
سیر : 1 حبه، ریز شده
فلفل سبز یا قرمز: 1 تا 2 عدد، ریز شده
پیاز : 1 عدد، کوچک و ریز شده
فلفل دلمه سبز : 1 عدد کوچک و خرد شده
سویا سس : 1 تا 2 قاشق غذاخوری
لوبیا سبز پخته : 4 تا 5 عدد، بلند خرد شده
برگ تازه ریحان : 15 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
روش تهیه
مرحله 1 - در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن بیفزایید. تفت دهید تا نرم
شده ولی رنگ آن عوض نشود.
مرحله 2 - سیر و فلفل ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سیر کمی عوض
شود.
مرحله 3 - لوبیا سبز، فلفل دلمه و قارچهای دو نیم شده یا چهار قاچ شده را افزوده
و با حرارت ملایم تفت دهید تا وقتی قارچها نرم شوند. نمک، فلفل و سویا سس را
نیز بیفزایید و در آخر برگهای ریحان را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
مرحله 4 - برنج را به روش دلخواه خود پخته و دم کنید.
مرحله 5 - برنج را در ظرف یا دیس مورد نظر کشیده، مخلوط قارچ را روی برنج دهید
و سرو نمایید.
امضای کاربر : زبـــان ســـــرخ،
سر ســــبز مــــی دهـــد بر بـــاد...
|
|
چهارشنبه 02 مرداد 1392 - 18:40 |
|
تشکر شده: |
|
|
برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.